Bijenhotels en wormenpoep maken tijdens de Leidse Hooidagen

In het laatste weekend van augustus staat het natuurgebied ’t Vogelhoff in het teken van de Leidse Hooidagen. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus is er tussen 10.00 en 16.00 uur van alles te doen, te ontdekken en te proeven in het stuk natuur langs de Vliet. Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Zuid-Hollands Landschap en door Naturalis.

Onder de activiteiten zijn het maken van een bijenhotel, zeisles, leren camoufleren tot zelfs het fabriceren van wormenpoep. Verder behoort een tractorrit tot de mogelijkheden en zijn er tal van biologische lekkernijen te proeven. Ondertussen zullen de aanwezige kievitten en scholeksters voor vermaak zorgen met hun gevlieg en gekwetter.

Toegang is 2 euro p.p. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap krijgen 50% korting op vertoon van hun donateurspas. Meer informatie staat op de website.

[youtube //www.youtube.com/watch?v=CH_VmAGDMBk&w=560&h=315]

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×