Vier winkeldievegges opgepakt met gestolen kleding

winkeldiefstalGistermiddag zijn op in het centrum van Leiden vier winkeldievegges opgepakt die een enorme berg kleding uit verschillende winkels hadden gestolen. Beveiligingsmedewerkers hielden de vrouwen al in de gaten, omdat de vrouwen zich verdacht gedroegen. De beveiligers zagen daardoor dat het viertal meerdere keren heen en weer liep tussen hun auto en diverse kledingwinkels. Daarbij gaven ze ook kleding aan elkaar door. De kleding zat in een tas die, zoals later bleek, geprepareerd was.

De politie werd gebeld en de vrouwen, allemaal uit Rotterdam, werden op de Oude Vest bij hun auto aangehouden. De auto, de geprepareerde tas en de gestolen kleding zijn in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek en maakt proces-verbaal op tegen de verdachten. De vrouwen hebben van de twee benadeelde winkels een winkelverbod opgelegd gekregen.

(Foto: Politie Leiden).

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×