Klusloket geopend in de Slaaghwijk

Gisteren heeft wethouder Marleen Damen het startschot gegeven voor het Leidse Klusloket in de Slaaghwijk. Ze deed dat tijdens de feestelijke openingsreceptie in de ruimte op de begane grond van de Condorhorst. Het Leidse Klusloket biedt allerlei diensten aan in de wijk voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Het Klusloket wordt gerund door jongeren die hiermee werkervaring opdoen en zo wellicht kunnen doorstromen naar een reguliere baan. Zij worden begeleid door professionele ondersteuners. De klussen kunnen van alles zijn: behang afstomen, laminaat leggen, schilderijtje ophangen of je fiets opknappen.

klusloket

Portaal biedt het Leidse Klusloket de ruimte om zo ook een dienst aan te bieden aan de bewoners van Portaal in deze buur, maar de jongeren komen ook klussen in andere Leidse wijken. Het tarief is vanaf een tientje per uur. Het Leidse Klusloket is bereikbaar via 071-5132978 of leidsklusloket@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×