Politie zoekt eigenaren van serie gestolen fietsen

Bij een onderzoek naar gestolen fietsen heeft de politie meerdere fietsen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Het gaat om (transport)fietsen van de merken Cortina, Sparta, Montego en Batavus. Niet van alle fietsen is bij de politie een aangifte bekend van diefstal, waardoor de fietsen niet allemaal aan de rechtmatige eigenaar kunnen worden gekoppeld.

fietsendief.jpg

De politie roept iedereen op die de afgelopen drie weken wél aangifte gedaan maar geen framenummer ingevoerd heeft, om dat alsnog door te geven. Ook mensen van wie de fiets ergens in de afgelopen drie weken is weggenomen en die nog geen aangifte gedaan hebben, worden verzocht om dat alsnog te doen. Aangifte doen kan 24 uur per dag via een formulier op de website van de politie. Geef daarbij alle zaken aan die van belang zijn. Dus kleur, merk, type en eventuele bijzondere kenmerken.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×