De zondag van Het Weekend van Voorschoten was, als vanouds, de Oldtimerdag. (Foto: René Zoetemelk).

Ruim twintigduizend bezoekers Weekend van Voorschoten

Er zijn dit jaar naar schatting ruim twintigduizend bezoekers naar Het Weekend van Voorschoten geweest. “Het mooie weer heeft er absoluut aan bijgedragen dat we dit jaar een prachtig Weekend hebben beleefd”, aldus voorzitter Rene van der Smeede.

Hoewel er slecht weer was voorspeld, bleef het veelal droog tijdens Het Weekend. Er waren een paar druppels regen op zaterdag, maar pas tijdens de afsluiting op zondag begon het echt te regenen. De nieuwe transparante tent op het Treubplein bleek een groot succes. De tent zorgde ervoor dat meer bezoekers naar de Evenementenhal kwamen.

Open Monumentendag

Tijdens Het Weekend van Voorschoten viel ook Open Monumentendag. Met tienduizend bezoekers haalde Open Monumentendag in Voorschoten een record. Buitenplaats Berbice trok bijna 1600 mensen en ook de Zilverfabriek ontving bijna 1000 bezoekers.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×