(Foto: Politie Leiden).

Automobilist rijdt door bij aanrijding

Vanmiddag om 13.14 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op Ommedijkseweg in Leiden. Bij het verlaten van de parkeerplaats bij het Valkenburgse Meer ter hoogte van de Stoomtrein,  reed een zwarte personenauto zonder te stoppen de rijbaan op. Een scooterrijder moest uitwijken en kwam daarbij ten val. De bestuurder van de scooter is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de zwarte personenauto reed zonder zich om het slachtoffer te bekommeren door. De politie is naar hem of haar op zoek. Bent u de bestuurder of heeft u informatie over de zwarte personenauto, bel dan 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×