(Foto: PR)

Schrijf je in voor Kern met Pit 2015

Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert al 40 jaar lang de wedstrijd Kern met Pit. In deze wedstrijd krijgt iedereen de kans om zijn of haar eigen buurt of wijk te verbeteren en leefbaarder te maken. Bij realisatie van je project ontvang je het predicaat Kern met Pit èn duizend euro. Ook dit jaar kunnen de burgerinitiatieven tot 31 oktober ingestuurd worden.

In de wedstrijd Kern met Pit ga je aan de slag om het initiatief voor je buurt of wijk te realiseren binnen een jaar. De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar krijg je advies van en hulp vanuit netwerk van KNHM. Bij realisatie van het project ontvang de organisatie het predicaat Kern met Pit èn duizend euro.

Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? Schrijf je tot 31 oktober in met jouw project voor Kern met Pit editie 2016 op de website van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×