Destructive Penguins en Backalleys in de studio bij Live071

Wat een energie op de zondagavond. De mannen van Destructive Penguins in de studio met hun heerlijke mix van ‪#funk‬ en ‎hiphop‬. Het was zo goed dat we ze hebben maar een ‪bonusnummer‬ hebben laten spelen. Niet vergeten dat je ze nog kan steunen met hun indiegogo actie.

Verder waren in eerste uur ook The Backalleys in de studio vanwege hun optreden vrijdag in Leidse Volkshuis en natuurlijk ook de nieuwe ‪single‬ en de komende EP. We sloten ook weer af met een collectie toffe Leidse muziek. Deze keer vooral van artiesten die binnenkort langskomen zoals PublicFools,  Jochem de Jong, Narda en nog veel meer.

Begin de maandag goed met een stukje zondagavond! Niet vergeten dat je ook live kan luisteren elke zondagavond tussen 20:00 en 22:00 op Sleutelstad FM.

Volgende week in de studio PublicFools doen op dit moment mij aan de Grote Prijs van de Bollenstreek en zijn door naar de 3de ronde.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/232235494″]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×