Het verkeer ondervond vanmorgen ernstige hinder op de Witte Singel. Daar wordt een noodbrug aangelegd voor het bouwverkeer dat daardoor niet via de Kaiserstraat hoeft te rijden. (Foto's: Chris de Waard).

Aanleg noodbrug bij Sterrewacht zorgt voor verkeersinfarct

De gemeente waarschuwde met gele borden op de Witte Singel al voor ernstige verkeersoverlast tijdens de aanleg van een noodbrug naar de bouwlocatie naast de Oude Sterrewacht en daarmee was geen woord teveel gezegd. Het verkeer liep vanmorgen rond 10.30 uur compleet vast. Onder andere doordat bewoners hun auto niet hadden weggehaald en er enkele bergingsbedrijven aan te pas moesten komen om de in de weg staande auto’s weg te slepen.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×