Vrijwilligers, medewerkers van de voedselbank en de manager van de Albert Heijn voor de ingezamelde kratten boodschappen. (Foto: PvdA Leiden).

Boodschappenberg voor Voedselbank Leiden

Steeds meer mensen zijn afhankelijk van steun van de voedselbank. De Leidse PvdA-fractie organiseerde daarom afgelopen zaterdag een inzameling voor de voedselbank bij de Albert Heijn in de Kopermolen. Vrijwilligers van de partij stonden klaar om de boodschappen in ontvangst te nemen.

Aan klanten van de Albert Heijn werden boodschappenlijstjes gegeven zodat ze een extra boodschap konden doen voor de voedselbank. Veel mensen gaven gehoor aan de actie. De supermarkt zelf gaf tientallen chocoladeletters weg. De vrijwilligers gaven uiteindelijk 37 kratten met producten aan de voedselbank.

Mensen kunnen nog steeds producten doneren. De inzamelpunten zijn te vinden op de website van de voedselbank. 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×