Lange rijen voor de Stadsgehoorzaal vandaag. Jochem Myjer signeerde er zijn DVD 'Even geduld a.u.b.' (Foto's: J.P. Kranenburg).

Enorme belangstelling voor DVD-signeersessie Jochem Myjer

Dat het druk zou worden, had Jochem zelf ook wel door nadat bekend was gemaakt dat hij vandaag de DVD zou signeren van zijn voorstelling ‘Even geduld a.u.b.’ die gisteren uitkwam. Daarom besloot hij eerder al om de signeersessie te verplaatsen van Velvet Music naar de foyer van de Stadsgehoorzaal. Een terechte keus, zo bleek al snel. De rijen waren bijna net zo lang als op 3 oktober bij De Waag. Afgelopen donderdag stond Myjer voorlopig voor het laatst op het podium in Koninklijk Theater Carré. De cabaretier neemt een jaartje rust.

gorgelsJochem’s kinderboek De Gorgels komt ook bij onze oosterburen uit. Die moeten er nog tot het voorjaar van 2017 op wachten. (Foto: Jochem Myjer, via Twitter).

Of rust nemen helemaal gaat lukken met Jochem Myjer is natuurlijk sowieso al de vraag, maar gisteren werd bovendien bekend dat zijn kinderboek De Gorgels ook in Duitsland uit gaat komen. De Duitse uitgeverij van jeugd- en kinderboeken Freies Geistesleben brengt het vertaalde boek in het voorjaar van 2017 op de markt. Ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van het bedrijf.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×