De bewakingscamera maakte duidelijke beelden van de dader. (Foto: Politie).

Inbreker op camerabeeld met gestolen pinpas

Een onbekende man heeft met een gestolen bankpas 1250 euro buitgemaakt bij een geldautomaat op de Stationsweg in Leiden. Hij is toen door de bewakingscamera gefilmd. De pas werd, samen met andere waardevolle spullen, bij een inbraak uit een woning in Noorderwijkerhout gestolen.

In Noordwijkerhout werd er op maandag 2 november ingebroken in een woning aan de Groenewege. Helaas bewaarde het echtpaar dat daar woont hun bankpas en de code bij elkaar. De inbreker konden er dus meteen mee aan de slag en dat deden zij dan ook.

Tips
Je kan met tips terecht bij de recherche in de Bollenstreek via nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. Je kan ook het online tipformulier invullen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×