Door roet en braakschade is  't Leidsch Trefpunt voorlopig gesloten. Alle kleding kan weggegooid worden denkt Ron Flippo van de Stichting Leiden Helpt. (Foto: Ron Flippo).

Leidsch Trefpunt zwaar getroffen door brand bij buren

Door de brand in het pand van een loodgieters- en installatiebedrijf aan de Willem Barentszstraat, is niet alleen flinke schade ontstaan aan het betreffende gebouw. Ook de buren zijn zwaar getroffen. Daar is sinds oktober ’t Leidsch Trefpunt van  de Stichting Leiden Helpt gevestigd. Die organisatie helpt minima in Leiden en omgeving met gratis kleding, speelgoed en boeken.

“Door de brand en de bluswerkzaamheden moet alle kleding als verloren worden beschouwd”, laat Ron Flippo van Leiden Helpt weten: “Het trefpunt is voorlopig gesloten, maar we laten de kerst niet verpesten. We gaan kijken hoe we dat op een andere manier door kunnen laten gaan.”

112 Sleutelstad Leiden brandvoskuil Leidsch Trefpunt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×