(Foto's: J.P. Kranenburg en Chris de Waard).

Leiden loopt uit voor optreden Jan Smit bij kerstmarkt

Je kon gisteren over de koppen lopen bij de kerstmarkt op de Nieuwe Rijn. Na een regenachtige zaterdag was het sowieso al flink druk, maar het optreden van de net op tijd van een keelontsteking herstelde Jan Smit zorgde ervoor dat nog heel veel meer mensen de weg naar de Koornbeursbrug wisten te vinden. De populaire zanger vermaakte het publiek met en mix van bekende liedjes en nummers van zijn nieuwe album ‘Kerst voor Iedereen’. “Dat heb ik van de zomer opgenomen bij 33 graden”, vertelt de zanger na afloop van het optreden terwijl zich een lange rij vormt van mensen die het album door Jan willen laten signeren.

Een compilatie van het optreden van Jan Smit gisteren op de kerstmarkt. en na afloop natuurlijk nog even een gesprekje met Sleutelstad FM.

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×