Baantjes zwemmen voor Serious Request

Aankomende vrijdag gaat Serious Request van start dat dit jaar in Heerlen wordt gehouden. Op donderdag wordt er al geld ingezameld in Leiden. Samen met de Leidse studenten zwemvereniging Aquamania wordt de Serious Swim georganiseerd. Mensen kunnen zich laten sponsoren en vanaf 21.00 uur in zwembad De Zijl een half uur baantjes zwemmen voor het goede doel.


Maaike Lek sprak met Lichelle Fisser, voorzitter van de Rode Kruis Studentendesk Leiden.

Het Glazen Huis staat er tot en met 24 december en vraagt dit jaar aandacht voor jongeren in oorlogsgebieden. Het Rode Kruis Studentendesk Leiden organiseert verschillende acties om in zeven dagen tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Naast de Serious Swim wordt er de hele week in Leiden gecollecteerd door vrijwilligers van het Rode Kruis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×