Slachtoffer mishandeling Steenstraat nog steeds niet aanspreekbaar

Het 31-jarige Amsterdamse slachtoffer van de mishandeling op de Steenstraat in de nacht van zaterdag op zondag ligt nog in het ziekenhuis en is nog niet aanspreekbaar. Het slachtoffer liep ernstig letsel aan zijn hoofd op als gevolg van een vechtpartij. De politie zoekt nog getuigen.

De vechtpartij vond rond 02.00 uur plaats op de Steenstraat in Leiden. Toen twee groepen elkaar passeerden, is er een ruzie ontstaan. Er waren meerdere mensen betrokken bij het gevecht. De politie hield al vijf verdachten aan. Vier van hen waren mannen van 22 tot 26 uit Schiedam. De vijfde was een 25-jarige Rotterdammer. Zij zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Getuigen
De politie heeft al met getuigen gesproken, maar de verhalen spreken elkaar tegen. Daarom wordt er gezocht naar meer getuigen. Heb je tips of was je getuige van de vechtpartij, dan kun je bellen met de recherche Leiden via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×