(Foto's: Maaike Lek).

Kinderen leveren massaal kerstbomen in om prijzen te winnen

Afgedankte kerstbomen kunnen net als andere jaren ingeleverd worden bij de verschillende punten in Leiden. Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvang je een lot en maak je kans op een prijs. Er zijn verschillende prijzen te winnen. De hoofdprijs is een iPad Air 2. Kinderen maken gretig gebruik van de loterij. Één jongetje beweert dat hij met zijn vriendjes liefst 38 bomen heeft ingeleverd.


Maaike Lek maakte een reportage bij het verzamelpunt op de Garenmarkt.

“Ik vind het wel een goede zaak dat ze centraal verzameld worden”, vertelt een man die zijn kerstboom in komt leveren.”Eigenlijk zetten we de kerstboom altijd voor de deur maar dan lag hij later nog steeds voor de deur lag en daar was ik een beetje klaar mee.”

De kerstbomen kunnen tot morgen 16.30 uur nog worden ingeleverd op een van de verzamelpunten in Leiden en misschien win je dus prijs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×