Twee Leidenaren aangehouden bij hennepkwekerij Lizzy Ansinghstraat

De politie heeft op maandag een hennepkwekerij in een woning aan de Lizzy Ansinghstraat in Leiden opgerold. In totaal stonden er 178 hennepplanten. Agenten ontdekten om 20.00 uur de illegale plantage na meerdere meldingen van stankoverlast. Er is één verdachte aangehouden, een ander meldde zich later.

De verdachte, een 25-jarige man uit Leiden, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Later op de avond meldde een 44-jarige man uit Leiden zich bij het politiebureau.

Toen agenten bij de woning aanbelden, roken ze meteen de sterke wietwalmen. Op de eerste etage werd een hennepkwekerij aangetroffen. Ook bleek de hennepkweker illegaal stroom af tappen. Zowel de planten als de apparatuur worden vernietigd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×