Walter van Peijpe volgt Yvonne van Delft per direct op als fractievoorzitter van GroenLinks Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Walter van Peijpe nieuwe fractievoorzitter GroenLinks Leiden

Yvonne van Delft stopt per direct als fractievoorzitter van GroenLinks Leiden. Ze wordt opgevolgd door raadslid Walter van Peijpe. Van Delft is per 1 januari gestart als zzp-er en haar eerste klus is in Brabant. Ze wordt daar interim directeur van de omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Ze blijft wel aan als raadslid in Leiden.

Chris de Waard was bij de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks Leiden en sprak daar met de vertrekkende en de nieuwe fractievoorzitter.

2016-01-09 17.25.01Van Delft kwam in 2014 voor de tweede keer in de raad voor GroenLinks. De eerste keer was in 2002. Ze verliet de raad toen halverwege die raadsperiode omdat de griffier werd in de gemeente Delft. Dat was niet te combineren met het raadswerk in Leiden.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×