Blije studenten bij de start van de Orientation Week Leiden. Er werd een bezoekje gebracht aan de Burcht. (Foto: Universiteit Leiden).

Internationale studenten gestart met de Orientation Week Leiden

Zo’n 400 internationale studenten die binnenkort met een nieuwe studie beginnen, startten gisteren met de Orientation Week Leiden (OWL). De week moet er voor zorgen dat de studenten bekend raken met de stad en hun studie. Daarnaast  krijgen de studenten, die samen 62 nationaliteiten vertegenwoordigen, de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

De hele week zijn er activiteiten voor de studenten georganiseerd. Zo is er een infomarkt opgezet, zal er geschaatst worden en nemen de studenten een kijkje in Naturalis. De studenten worden daarnaast ook op sleeptouw genomen tijdens een kroegentocht waar ze een paar van de kroegen die Leiden te bieden heeft gaan bezoeken. De OWL duurt tot vrijdag en zal dan afgesloten worden met een feest voor alle studenten die hebben meegedaan aan de week.

 

 

Leiden Nieuws Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×