Cultuurmakelaar Mirjam Flik met presentator Han Ruijgrok in de Sleutelstad studio. (Foto: Chris de Waard).

Cultuur071 met de nieuwe cultuurmakelaar Mirjam Flik als studiogast

Vanmorgen was Mirjam Flik de studiogast in Cultuur071 op Sleutelstad 93.7 FM. Ze is deze week begonnen als cultuurmakelaar in Leiden. Ook de Leidse dichter Ditmar Bakker kwam langs bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Hij organiseert en presenteert met ingang van deze maand de Leidse Poetry Slam.

Verder reportages over de verplaatsing van de Sint Joristrap in de Lakenhal, een vooruitblik op SummerJazz en kort aandacht voor de voorstelling “Stockholm Sneeuwt” in het Plantsoentheater, Podium Pitch in de Stadsgehoorzaal en de Piano Etudes in Theater Ins Blau. Peter Visser praat de luisteraar weer bij over de muzikale gebeurtenissen in de stad. En carnaval slaan we ook niet helemaal over.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×