(Foto's: 112 Sleutelstad).

Snackbar in Stevenshof overvallen

06022016_overval_snackbar_leiden_WPF_4036De politie is op zoek naar twee mannen die vanavond Snackbar Stevenshof in winkelcentrum De Stevensbloem hebben overvallen. Meerdere politie-eenheden zijn een zoektocht gestart naar de voortvluchtige daders. Ook de politiehelikopter zocht mee.

Twee mannen kwamen rond 20.30 uur de snackbar binnen en eisten geld. Daarbij werd het personeel met een vuurwapen bedreigd. Ze zijn er met een geldbedrag vandoor gedaan.

Van de twee daders heeft de politie het volgende signalement verspreid:

De eerste dader is een blanke man van 20 tot 30 jaar en ongeveer 1.90 meter lang. Hij droeg zwarte kleding, een zwarte muts en een zwarte sjaal. Ook had hij een zonnebril op.

Dader twee was ook 20 tot 30 jaar oud, was donker getint met dreadlocks en ongeveer 1.70 meter. Ook hij was in het zwart gekleed, met een zwarte muts en een zwarte sjaal. Opvallend bij deze dader was een gouden tand.

Beide overvallers zijn er lopend vandoor gegaan, maar de politie sluit niet uit dat ze elders in de wijk een auto klaar hadden staan.

De politie waarschuwt nog om niet zelf achter de daders aan te gaan. Ze zijn immers gewapend. “Let op uw eigen veiligheid, hou afstand en bel 112”, aldus de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×