Politie doet onderzoek naar de toedracht van ongeluk tussen auto en voetganger op de Korevaarstraat. (Foto's: Ivo van Spronsen).

Voetganger geschept op de Korevaarstraat

Aan het begin van de avond werd op de Korevaarstraat een voetganger bij het oversteken door een auto geschept. De voetganger is zwaargewond met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, wordt door de politie onderzocht. Tijdens het ongeval regende het hard en stond er een sterke wind. Het laatste deel van de Korevaarstraat, tussen het Levendaal en de Jan van Houtkade, werd voor het onderzoek afgezet.

De politie is dringend op zoek naar getuigen van de aanrijding. “Bent u of kent u iemand die getuige is geweest van deze aanrijding verzoeken wij u contact op te nemen”, zo staat in een oproep van de politie. Bellen kan met 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2016039024.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×