Magisch Jeugddorp zoekt vrijwilligers

Van 25 juli tot en met 5 augustus zijn de deuren van het Magisch Jeugddorp weer geopend. Voor de komende editie is de organisatie op zoek naar vrijwilligers. Niet alleen voor het begeleiden van de kinderen en het beheren van materialen, maar ook voor zaken in aanloop naar het Jeugddorp zoals promotie, sponsoring en het maken van de aankleding van het terrein.

Aangezien de subsidie voor het Magisch Jeugddorp volgend jaar gaat stoppen, gaat de organisatie volledig op vrijwilligers rusten. Dit jaar wil het Jeugddorp al voor een deel verzelfstandigen. De organisatie is erg tevreden met de transitie en zegt alle vertrouwen te hebben in toekomstige, subsidieloze edities. Zo bleek ook tijdens de onlangs gehouden jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst, waar vrijwilligers die het afgelopen jaar bijgedragen werden bedankt.

Interesse? Neem dan contact op via vrijwilligers@jeugddorpleiden.nl of kijk voor meer informatie op www.jeugddorpleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×