Beroving met mes op Zaalbergweg

Twee jongens hebben vanmiddag rond kwart over 4 een autoherstel bedrijf beroofd op de Zaalbergweg in Leiden. De twee bedreigden daarbij het slachtoffer met een mes. De twee daders zijn vervolgens weggerend via het fietspad, de Kanaalweg over en vervolgens de Professorenwijk ingerend.

De Politie Leiden-Zuid is op zoek naar de daders en heeft daarom een signalement van de twee jongens verspreid. De één is een blanke jongen van ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een bivakmuts, zwarte jas en een spijkerbroek. De tweede verdachte is ook een blanke jongen van ongeveer 1,75 meter lang. Ook hij droeg een zwarte en een spijkerbroek, maar geen bivakmuts.

Ben je getuige geweest van de beroving, of heb je tips, bel dan met 0900-8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×