De hoogst behaalde medaille tijdens de wedstrijd was de zilveren plak voor Kevin van der Plas, derdejaars Allround Timmerman. (Foto's ROC Leiden).

Medailles voor ROC studenten tijdens Skills Heroes

Studenten van het ROC Leiden hebben tijdens de finale van de Skills Heroes wedstrijd een tweede en derde plek behaald. Van 17 tot en met 19 maart lieten de studenten in de RAI Amsterdam hun beste vakwerk zien. Kevin van der Plas, derdejaars Allround Timmerman won zilver en Kelvin Zauner, vierdejaars Autospuiter won brons.

Er deden zo’n 150 studenten mee aan Skills Heroes, een wedstrijd waarin studenten de strijd met elkaar aangaan in hun eigen vakgebied. Twee studenten van het ROC Leiden vielen uiteindelijk dus in de prijzen. Kimberley Bouwens, derdejaars Zelfstandig Werkend Bakker stond ook in de finale maar viel net buiten de prijzen met een vierde plek.

Skills Heroes
Skills Heroes zijn nationale vakwedstrijden die worden georganiseerd voor en door mbo-scholen in Nederland. Zo doen er bijvoorbeeld koks, grafisch vormgevers, stratenmakers, autospuiters, timmermannen en etaleurs mee aan de wedstrijd. Afgelopen editie deden er 29 vakgebieden mee.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×