Politie roept hulp publiek in bij oplossen straatroof

De politie is op zoek naar de dader van een gewelddadige straatroof op de Rijnsburgerweg. Die vond plaats in de nacht van 13 op 14 maart, rond 00.45 uur. Het slachtoffer liep met zijn man ter hoogte van de rotonde bij de Wassenaarseweg toen er uit de richting van Oegstgeest een man op een zwarte scooter kwam aanrijden.  Deze stopte naast de mannen en de bestuurder sprak hen aan. Tegelijkertijd trok hij de tas van de schouder van één van de mannen. Daarop ontstond er een worsteling, waarbij het slachtoffer viel. De scooter ging er vervolgens via de Kagerstraat met de tas vandoor.

De dader was een jongeman van 18 à 20 jaar met een negroïde uiterlijk. De politie hoopt alsnog dat getuigen of mensen die iets over de beroving hebben gehoord zich melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×