De cheque werd overhandigd aan Marcel Verburg en Wim de Leeuw, de voorzitters van Issoria en de vrienden van Issoria. (Foto: Emile van Aelst).

Autopuzzeltocht levert hospice Issoria duizenden euro's op

Afgelopen vrijdag reden 38 equipes mee in de jaarlijkse rally door het Groene Hart die dit keer werd georganiseerd door De Clercq advocaten en notarissen en Hemcar Leiden. Vanaf de startlocatie reden de deelnemers met vaak opvallende auto’s via een mooie route naar de finishlocatie.

De start van de rally vond plaats bij Hemcar Leiden, waar de nestor van De Clercq, mr. Paul de Clercq de startvlag in handen had. Tussendoor was er een gezellige lunch bij Restaurant Lekzicht in Schoonhoven. De finish vond plaats bij De Clercq.

Winnaars

Henriette van Baalen van De Clercq verzorgde dit jaar de prijsuitreiking. De eerste prijs ging naar het team van Interpulse vertegenwoordigt door Martijn van Pelt en Eric Devilee. De poedelprijs ging dit jaar naar het team van Leonard van der Kroft en Ransom Altman. De prijs voor het mooiste vervoermiddel of de meest bijzonder aangeklede equipe ging naar Casa Totale.

Doel van de rally

De rally werd niet alleen voor de prijzen en het uitzicht onderweg gereden, maar ook voor een goed doel; Hospice Issoria in Leiden dat na afloop een cheque in ontvangst mocht nemen van 5.392 euro. Het is sowieso een goed jaar voor Issoria dat voor de inkomsten voor een deel afhankelijk is van giften. Eind maart kreeg het hospice ook al een cheque van 42.500 euro. dat was de opbrengst van de vijfde editie van de Leidse kennisquiz Slag om Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×