Bij het Valkenburg Meer verzamelen op zondag 1 mei weer talloze klassieke auto's, motorfietsen, vrachtwagens en zelfs stoommachines. (Foto's: Voorschotense Oldtimer Vereniging ).

Oldtimers verzamelen weer bij Valkenburgs Meer

De Voorschotense Oldtimer Vereniging organiseert op zondag 1 mei voor het achtste jaar de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgs Meer in Valkenburg bij Leiden. Vanaf 11.00 uur zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden welkom op het grote parkeerterrein aan het Valkenburgs Meer naast de Stoomtrein Katwijk Leiden.

Stoommachines

Op de Voorjaarsdag komen elk jaar talloze bijzondere oldtimers af. Iedereen met een klassieke (vracht)auto, motor, (brom)fiets, tractor van 25 jaar of ouder kan er aan meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn welkom.

Puzzelrit

In het programmaboekje dat die dag in de stand van de organiserende V.O.V. te koop is voor drie euro is een puzzelrit opgenomen waar iedereen zelf aan kan meedoen. Voor de drie deelnemers met het hoogste aantal punten zijn er mooie prijzen. Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Wie dus nog spullen over heeft, neemt ze mee en biedt ze aan. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de puzzelrit.

Gratis

Toegang en deelname aan de dag is gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden. Wie met zijn of haar klassieker aan de Voorjaarsdag wil deelnemen, kan gewoon langskomen. Vooraf  aanmelden is niet nodig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×