Gemeente Leiden subsidieert dichten van kieren

De regeling voor de duurzaamheidsfondsen in Leiden wordt een beetje uitgebreid. Kierdichting wordt toegevoegd aan de lijst van maatregelen waarvoor bij de gemeente subsidie kan worden aangevraagd. Voor het dichten van kieren kan straks subsidie worden verkregen als het in combinatie met isolatieglas wordt uitgevoerd.

Voor de warmtepomp en zonneboiler is dit jaar een landelijke subsidieregeling gestart, waardoor deze maatregelen niet meer via de gemeente gesubsidieerd hoeven worden. Op advies van de GGD stopt Leiden met het geven van subsidie op pallet- en houtkachels.

De gemeente Leiden stimuleert wil met de duurzaamheidsfondsen de inwoners, bedrijven en scholen aanmoedigen om Leiden duurzamer te maken. Informatie over de duurzaamheidsfondsen staat op www.leiden.nl/duurzaamheid.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×