(Foto: OPEN).

Leiden is OPEN voor Architectuur

De Architectuurweek in Leiden wordt aanstaande zondag afgesloten met een nieuwe editie van OPEN. Tijdens OPEN voor Architectuur wordt gekeken naar de vorming van de regio, de bouw van een stad en wordt er vooruitgeblikt naar de toekomst.

Tijdens OPEN voor Architectuur spreekt ontwerper en kunstenaar Daan Roosegaarde in de Stadsgehoorzaal over zijn meeslepende sprookjesachtige projecten. Met een andere blik kijkt hij naar de toekomst. Net zoals kinderen dat doen.

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar leren deze zondag in het Volkshuis onder begeleiding van het Technolab de beginselen van architectuur en ontwerp. Ze kunnen een duurzame stad met 3D materialen bouwen. Vrije inloop tussen 12.00 – 17.00 uur.

Meer informatie en het volledige programma van OPEN voor Architectuur vind je op de website van OPEN.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×