(Foto's: Rolf Eijgenraam).

Reisinformatiesysteem busstation Leiden Centraal wordt opgeknapt

De provincie Zuid-Holland, gemeente Leiden en Arriva knappen de informatievoorziening op busstation Leiden Centraal op. Het informatiesysteem zal precies aangeven wanneer de bus vertrekt. De werkzaamheden worden naar verwachting volgende maand afgerond. Daarna worden de informatiesystemen ingeregeld en getest.

Er komt een nieuw centraal informatiepaneel waarop de vertrektijden en -perrons van de bussen staan aangegeven. Ook komen er nieuwe informatiepanelen boven de perrons. Verder worden aanpassingen gedaan aan de detectie- en datasystemen in het wegdek.

Tijdelijk onbereikbaar

Tijdens de werkzaamheden zijn sommige perrons tijdelijk onbereikbaar. Daardoor vertrekken bussen af en toe van andere dan de gebruikelijke perrons. Het huidige informatiepaneel op het plein blijft tijdens de werkzaamheden zo lang mogelijk in werking.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×