Willem van Moort is studiogast in Cultuur071

Vandaag in Cultuur071 bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok is Willem van Moort onze studiogast. Vroeger wilde hij drummer worden, thans is hij voorzitter raad van bestuur van BplusC. Wat voor muziek heeft hij meegracht, maar ook: hoe zit het nu met het muziekhuis en gaat de bibliotheek in de nieuwstraat ondergronds (spoiler alert: knuppel/hoenderhok). Ook Tilman Andris en Ankie de Graaf zijn te gast – wat doet Leiden, Stad van Ontdekkingen aan International Danceday? Je hoort ook Peter Visser over de muziek, en Govert De Kok over de even mooie als heftige nieuwe film monsieur chocolat in Bioscopen Leiden. Luister hier de uitzending terug.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×