Helen van Oosten studiogast in Cultuur071

Luister de uitzending van vanmorgen terug. Helen van Oosten is studiogast, zij is allround filmmaker, ze schrijft, regisseert, produceert, doet nog meer. Bas Schreuder komt. Hij is de man de Stadspicknick, binnenkort op het plein bij de Hooglandse kerk. Ook heeft hij iets met De Buurt en hij is onlangs een soort burgemeester geworden. Korte berichten zijn er over voorstellingen in Theater Ins Blau, waar je salsa kan leren dansen in Voorschoten, een tentoonstelling in Ars en wat activiteiten daarna, de Poëziebus en het Open Huis Festival in De Lakenhal. Peter Visser is er ook. En afgelopen week waren Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen op bezoek bij Galerie Van Haeften in de Meelfabriek, we zenden het uit.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×