De twee mannen werden gisteren getoond in het opsporingsprogramma van Omroep West.

Daders mislukte inbraak Plantijnstraat gefilmd

Een maand geleden, op dinsdag 12 april, hebben twee mannen geprobeerd in te breken bij een serviceflat aan de Plantijnstraat in Leiden. De inbrekers werden gestoord door een andere bewoners die herrie op de gang hoorde en een kijkje kwam nemen. De mannen gingen er zonder buit vandoor. De politie is naar hen op zoek en omdat er duidelijke camerabeelden van het duo zijn, wordt ook de hulp van het publiek ingeroepen.

https://www.youtube.com/watch?v=G1nAJpI8Cmo

Het regionale opsporingsprogramma Team West besteedde gisteren aandacht aan de zaak en toonde de beelden.

Op de beelden van de beveiligingscamera is te zien dat de mannen in een oud model Renault Clio rijden. Om binnen te komen hebben ze gewacht tot er iemand thuiskwam, met wie ze naar binnen zijn gelopen. Na de mislukte inbraakpoging gingen ze er in de zwarte auto vandoor.

Wie de mannen op de beelden kent of herkent, wordt gevraagd te bellen met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×