Zelfrijdende auto's in Leiden tijdens tweede editie Stadscafé

RAP Leiden organiseert vanavond om 20.00 uur de tweede editie van het Stadscafé. Tijdens de bijeenkomst in het stadhuis gaat RAP in op zelfrijdende auto’s en wat dit kan betekenen voor de infrastructuur in Leiden. Teade Tilleman, senior wetenschappelijk medewerker bij het Kennisinstituut voor de Mobiliteitsbeleid, helpt de aanwezigen om vragen te beantwoorden over de toekomst van zelfrijdende auto’s in Leiden.

De avond wordt gepresenteerd door Mathias Lehner, architect en directeur van LEGU en leider van het internationale programma van de BNA. Tijdens het Stadscafé wordt de muziek verzorgd door Utrechtse singer songwriter St. Maane.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×