D66-raadslid Aad van der Luit werd vrijdag in het zonnetje gezet door D66. De partij bestaat 50 jaar en viert dat met 'lokale helden'. (Foto's: Chris de Waard, hoofdfoto: D66 Leiden).

Partij viert halve eeuw D66 met lokale helden

De politieke partij D66 bestaat 50 jaar en heeft dat de afgelopen week onder andere gevierd met een serie driedaagse fietsestafettes. Door het hele land vonden twaalf parallelle fietsestafettes plaats; één in elke provincie. Het 50-jarig jubileum werd zo op een duurzame en vrolijke manier gevierd met D66-afdelingen in het hele land. Onderweg werden bezoekjes gebracht aan D66-leden van het eerste uur.

In Leiden stopte de fietsers bij Voor af en Toe op de Botermarkt waar D66-raadslid Aad van der Luit in het zonnetje gezet. “Al decennia is Van der Luit  actief voor de Leidse sport en maakt zich in de Leidse gemeenteraad inmiddels al tien jaar hard voor het stimuleren van sport in de stad,” zegt bestuurslid Sander van Diepen van D66 Leiden. “Om hem daarin te eren werd Aad uitgeroepen tot de Leidse lokale held en ontving hij de fietsers van D66 bij zijn vaste stek op het terras van Vooraf en Toe.”

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×