Nanette Ris kwam een jaar geleden naar Leiden om interim-directeur te worden van Stadspodia. Een klus van een paar jaar dacht ze zelf toen ook nog. Inmiddels is de klik met Leiden er en wil ze graag blijven. Dat gebeurt nu ook. (Archieffoto: Emile van Aelst)

Nanette Ris blijft aan als directeur Stadspodia Leiden

Interim-directeur Nanette Ris van Stadspodia Leiden zet haar tijdelijke klus om in een vast dienstverband. Ris volgde een jaar geleden Frans Funnekotter op die Leiden verliet om directeur te worden van de culturele organisatie Hart in zijn woonplaats Haarlem. Vandaag heeft het college van burgemeester en wethouders in Leiden besloten dat Ris aan kan blijven. “We zijn heel blij met de manier waarop ze haar werk doet en toen ze aangaf te willen blijven, hoefden we niet heel lang na te denken”, zegt een opgetogen cultuurwethouder Strijk.

Chris de Waard in gesprek met wethouder Strijk (cultuur) over het aanblijven van Nanette Ris als directeur van Stadspodia Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×