(Foto: MASCQ-week)

Symposium voor stad door student

De vijf grote studentenverenigingen van Leiden organiseren dinsdag een symposium om de band tussen studenten en de stad te versterken. Het symposium heeft het thema ‘manipulatie’. Iedereen is vanaf 18.30 uur welkom in het Rijksmuseum van Oudheden.

Het symposium wordt georganiseerd in het kader van het convenant ‘student & Stad’ dat de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) namens de Leidse studentenverenigingen eind vorig jaar tekende met de gemeente Leiden en Leiden Marketing. Doel van die overeenkomst is onder meer het dichter bij elkaar brengen van student en stad.

Reanne van Kleef sprak met de Assessor Pers en Publiciteit Maaike van Vliet van de Plaatselijke Kamer van Verenigingen over het symposium.

Het thema manipulatie zal tijdens het symposium door vier sprekers van verschillende kanten worden belicht. Vooraf kunnen bezoekers komen dineren bij studentenvereniging Augustinus. Het exacte programma is te vinden op de website van de MASCQ-week. Tijdens deze week zetten de studentenverenigingen de deuren ook open voor leden van andere verenigingen.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×