Cultuur071 met kinetisch kunstenaar Lamp Wouda

Kinetisch kunstenaar Lambert Wouda (Lampie/Ommenabij Leiden) is studiogast en hij verteld daarover in Cultuur071. Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok ontvangen verder wat mannen van allerlei pluimage. Zo hoor je de ins en outs over Galerie Tuinstaal, coverband O’Nine bestaat 7,5 jaar en hoor je welk boek de moeite waard is om te kopen en waar je op muziekgebied allemaal naar toe kan de komende tijd. Verder korte berichten over het debuut van Florian Boland, die zijn boek presenteert in Kooyker, een nieuwe tentoonstelling in Ars, een proefavond in het te realiseren nieuwe theater in de Vrijplaats Leiden, de open dag van B+C, de benoeming van Nanette Ris tot directeur van de Schouwburg en Stadsgehoorzaal, de Leidse Olympus en Casper Faassen over zijn “Gezicht op Leiden”.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×