Dineren op 33 meter hoogte kan vanaf donderdag op Leiden Culinair. (Foto's: Chris de Waard en Dennis Oudshoorn).

Reuzenrad Leiden Culinair staat al bijna

Op de Garenmarkt wordt druk gewerkt aan de opbouw van Leiden Culinair dat aanstaande donderdag voor de 30e keer wordt gehouden. De officiële opening wordt verricht door burgemeester Lenferink. “Op speciale wijze”, zo belooft de organisatie en dat zou zomaar iets te maken kunnen hebben met het 33 meter hoge reuzenrad dat voor de gelegenheid wordt opgebouwd en waarin, na reservering, gedineerd kan worden.

Dit weekeinde werd begonnen met de opbouw van het reuzenrad op de Garenmarkt. (Video: Dennis Oudshoorn).

Leiden Culinair duurt vier dagen, er doen 14 restaurants aan mee en er is een uitgebreid muziekprogramma. “Voor ieder wat wils”, zo verzekert de organisatie van het culinaire evenement: “Van klassiek concert tot swingende band”.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×