Laatste uitzending van het seizoen van Cultuur071

De laatste uitzending van dit seizoen. Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen ontvangen studiogast Erik Olijerhoek. Hij heeft een sociaal- en cultureel projectbureau, is theatermaker en plaatjesdraaier bij Plaatjes vullen Gaatjes. Hij vertelde onder meer over BOER op zee (er zijn nog wat kaarten). Rutger van der Heijden (Van Stockum Boekverkopers Leiden) bespreekt een nieuw boek voor op vakantie; Evelijn van der Veer vertelt over de te houden kunstveiling WellHaLo goes art! in de Leidse Lente op 3 juli; Janna Bedaux, fotografe is er met Marcel van Schooten om haar expositie aan te kondigen in de Meet&Greet. Peter Visser tipt ons over muzikale optredens. Een gesprek met Claudia de Zeeuw en Odette Frijters over de kunstmarkt aan de Hooglandse Kerkgracht dit weekend. Genoeg terug te horen dus.

Op 3 september dit jaar zijn we weer terug met een nieuw seizoen Cultuur071.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×