De boten van de Leidse Rederij vaarden tijdens Woodstock Op het Water door de grachten en verzorgde live muziek voor alle aanwezigen (Foto's: J.P. Kranenburg).

Woodstock Op het Water: Muziek door weer en wind

Het jaarlijkse Woodstock Op het Water vond afgelopen zaterdag en zondag plaats. Voor de vierde keer zorgde de Leidse Rederij voor live optredens, terwijl de bezoekers genoten van een drankje op het terras of langs de kant stonden. Ondanks de regenbui die een deel van het zaterdagprogramma verstoorde was het een succesvolle editie van het unieke muziekevenement.

Verschillende bands, zoals de Keytone Cops, Electric Blues en the Timers, voeren rond op de Leidse grachten en speelden nummers die een ode brachten aan de artiesten en muziek uit de jaren ’60 en ’70.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×