Een groep jonge dansers en toneelspelers is uit de Poolse zusterstad Toruń maakt onderdeel uit van de internationale voorstelling van 'Shelter' (Foto: PR).

Binnen- en buitenlandse kinderen voeren theatervoorstelling op

Het zomerfestival Dans en Theater bij BplusC is gisteren van start gegaan. Een week lang verzorgen tientallen jongeren uit binnen- en buitenland met elkaar een theatervoorstelling. Jonge dansers en toneelspelers uit de Poolse zusterstad Toruń en het Duitse Bonn zijn speciaal voor dit festival in Leiden.

Onder leiding van dans- en toneeldocenten en theatervormgevers werken de jongeren toe naar een eindvoorstelling, die 23 juli twee keer wordt uitgevoerd. Regisseur Britt Boekkooi zorgt dat alle scènes samensmelten tot een mooi geheel met als thema ‘Shelter’.

Eindvoorstelling

Op zaterdag 23 juli nodigt BplusC iedereen uit in de theaterzaal van Het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk om de eindvoorstelling te bekijken. De eerste voorstelling start om 17.00 uur, de tweede om 19.30 uur.

Meer informatie over het internationale zomerfestival en de eindvoorstelling ‘Shelter’ is te vinden op de website van BplusC.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×