Honderden planten werden ter plekke door het hennepteam van de politie vernietigd. (Foto's: AS Media).

Twee hennepkwekerijen opgerold aan Granaatplein

Bij twee verschillende appartementen aan het Granaatplein tegenover winkelcentrum Diamantplein zijn dinsdagmiddag invallen gedaan. Daarbij werden hennepkwekerijen met honderden planten ontdekt. De apparatuur is in beslag genomen, alle planten zijn ter plekke de versnipperaar in gegaan.

De brandweer moest er aan te pas komen om de politie te assisteren om de appartementen binnen te komen. Bij de invallen zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht. De invallen vonden naar verluidt plaats na tips van omwonenden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×