(Foto's: AS Media).

Grote schade bij meerdere autobranden Leiderdorp

De brandweer heeft vannacht in Leiderdorp maar liefst drie autobranden geblust. De eerste brand vond rond 00:25 uur plaats in de parkeergarage van het Winkelhof. Ruim een uur later troffen de hulpdiensten in de nabijgelegen Koolmeesstraat een busje aan dat in vuur en vlam stond. Het is niet uitgesloten dat het om brandstichting gaat.

Rond 4.20 uur moest de brandweer voor de derde keer uitrukken. Dit maal voor een brandende auto aan de Langendijkdreef.

De brand onder het Winkelhof was snel onder controle. Toen de brandweer om 01:50 uur in de Koolmeesstraat arriveerde, kwamen er metershoge vlammen uit het busje. Bij deze brand raakten drie voertuigen zwaar beschadigd.

112 Sleutelstad Leiderdorp pyromaan_leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×