Jhonny Heemskerk met dochter Bianca van der Korf voor de helikopter (Foto: Topaz Overrhyn).

87-jarige maakt helikoptervlucht boven Leiden

Topaz heeft afgelopen zaterdag de hartenwens van de 87-jarige Jhonny Heemskerk in vervulling laten gaan. De bewoner van verpleeg- en behandelcentrum Topaz Overrhyn in Leiden maakte samen met dochter Bianca van der Korf een helikoptervlucht boven Leiden.

Een chauffeur reed de heer Heemskerk samen met zijn dochter naar het weiland in de buurt van Leidschendam, vanwaar de helikopter opsteeg en richting Leiden vloog. Tijdens de helikoptervlucht werd er ook een rondje gevlogen boven de Koninginnelaan in Tuinstadwijk, waar Jhonny vroeger heeft gewoond.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×