Zilveren medaille voor roeister Nicole Beukers

De Leidse Nicole Beukers heeft afgelopen middag bij de Olympische spelen in Rio de Janeiro in de vrouwen dubbelvier met het roeien een zilveren medaille gewonnen. Bijna de gehele race lagen de Nederlandse dames op een derde plek. Via een felle eindsprint wisten de Nederlandse dames alsnog naar een 2e plek te roeien met 6.50,33. De Duitsers eindigde als eerste met 6.49,39 en de 3e plek was voor Polen met 6.50,86

De Nederlandse dames dubbelvier bestaat uit Nicole Beukers, Carline Bouw, Chantal Achterberg en Inge Janssen.

 

Vanaf_de_Zijlijn_overige_sport_partners

 

Leiden Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×