Een niet alledaagse klus voor de brandweer. Ze moesten en bekneld zittende man uit een plafond bevrijden. (Foto's: Politie Leiden).

Brandweer haalt beknelde man uit plafond

De hulpdiensten in Leiden moesten vanmiddag uitrukken voor een niet alledaags klusje.  Even na half vijf kwam er een melding binnen over een beknelling in de Brahmslaan. Er werd direct actie ondernomen en ambulance, brandweer en politie gingen naar Leiden Zuid-West.

beknelling02Daar bleek dat de brandweer geen auto open hoefde te knippen om een inzittende te bevrijden, maar een onfortuinlijke klusser die vast was komen te zitten in het plafond van een woning. De man werd snel uit zijn benarde positie bevrijd, het plafond overleefde die reddingsactie niet.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×