(Foto's: Ricardo Bakker).

Politiewagen onderweg naar melding betrokken bij aanrijding

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de kruising van de Voorschoterweg en de Churchilllaan in Leiden Zui-West een personenauto en een politiewagen op elkaar geknald. De politieauto reed met licht- en geluidssignalen richting Voorschoten voor een melding toen het mis ging. Een andere politie-eenheid heeft de melding overgenomen.

De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De agenten bleven ongedeerd. De politie van een andere regio heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×